In de aanloop naar de benoemingsbijeenkomst van aanstaande woensdag 6 juli is er veel aandacht voor Brabants Besten. Lokale-, regionale- en vakmedia besteden in artikelen aandacht aan de ondernemers die benoemd worden tot Ambassadeur Innovatief Werkgeverschap.

Regionale media
De benoeming van ondernemers Geert de Brouwer en Henry van Rooijen tot Brabants Besten wordt eind mei in het Eindhovens Dagblad vermeldt. Beide heren zijn werkzaam in de transport en logistiek. Van Rooijen is een van de kartrekkers in de totstandkoming van het Logistiek Platform Regio Zuidoost-Brabant. In het Eindhovens Dagblad is ook een artikel verschenen over de benoeming van Tom te Riele (Tom Omnichannel Management). De ondernemer ontving eerder al de FD Gazellen Award en werd Werkgever met een Maatschappelijk Hart.

Lokale media
De Nieuwsklok (nieuwsblad voor Oisterwijk, Moergestel, Heukelom en Haaren) wordt aandacht besteedt aan de benoeming van ondernemer Rob van Maanen. Het weekblad van de gemeente Boekel zal een artikel gaan plaatsen over Bart Sanders (Logistiekconcurrent). En in de Bernheze Courant verschijnt op 13 juli aanstaande een interview met Kees van Bergen (Ecotap) en Jan van den Broek (Macek Technika) over hun ambassadeurschap.

Vakmedia
Ook in de vakmedia worden Brabants Besten genoemd. Zo wordt op de website van Tuin en Landschap de benoeming van Du Pré Groenprojecten vermeldt. Op de website van Stad+Groen wordt Du Pré Groenprojecten samen met Aannemersbedrijf van Wijlen B.V. genoemd.

Naast de berichten in de media voor Brabants Besten wordt ook in de bedrijven van de Brabants Besten op feestelijke wijze aandacht gegeven aan de benoeming tot Ambassadeur Innovatief Werkgeverschap.

Meer weten over Brabants Besten? Bezoek de website www.brabantsbesten.nl of volg ons op Twitter (@BrabantsBesten)!