Wil je nu ook wel eens weten hoe dat moet? Zorgen dat jouw werknemers net zo bevlogen werken als jij? Kom dan naar de sessie van Brabants Besten van 14:00 tot 15:00 uur op 24 september in Eindhoven.

Mirjam Hament, Peter Simmer, Philip Lomans en Don Bezemer hebben één ding gemeen: Alle vier runnen ze een succesvol Brabants bedrijf dat op een innovatieve manier met het personeel omgaat. Dankzij hun duidelijke visie op personeelsbeleid zijn zij benoemd tot Brabants Besten.

Visie delen

Tijdens de Week van de Ondernemer delen zij die visie met collega-ondernemers. Want waarom zou je werknemers mee laten praten over de bedrijfsvoering? Wat is de meerwaarde van zelfsturing? En hoe pak je dat vervolgens aan? Deze en andere vragen zullen de Brabants Besten op 24 september beantwoorden.

Over de sprekers

Peter Simmer is eigenaar van Mercuur Smart Logistics in Tilburg. Hij betrekt zijn medewerkers bij de verbeterprocessen.

Philip Lomans is directeur en eigenaar van Netvlies Internetdiensten in Breda. In 2012 werd Netvlies uitgeroepen tot ‘slimste bedrijf van Nederland’ vanwege de innovatieve manier van werken.

Mirjam Hament is HRM-adviseur bij accountantskantoor Full Management Support in Breda. Het bedrijf stimuleert de ontwikkeling van zelfsturing van de eigen medewerkers, zodat zij ‘accountants 2.0’ worden.

Don Bezemer is directeur en eigenaar van DON Bureau, een advies- en ingenieursbureau in Bergen op Zoom. DON Bureau werkt vanuit een platte organisatiestructuur, met veel ruimte voor eigen initiatief van de medewerkers.

Geïnteresseerd?

Wilt u het verhaal van deze innovatieve Brabantse ondernemers niet missen? Schrijf u dan in voor de Week van de Ondernemer in Eindhoven. Zie voor meer informatie de website.