Hetty van Veghel nam samen met haar man in 1984 het  timmerbedrijf van haar schoonvader over. Tot dat moment vervaardigde het bedrijf houten verpakkingen. In de jaren daarna is de klantenkring verbreed, is het productportfolio uitgebreid en is het aantal medewerkers substantieel toegenomen. Bij Van Veghel Industrial Packaging werken onder andere collega’s met een arbeidsbeperking.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Iedereen heeft zijn of haar beperking, maar iedereen heeft ook zijn of haar kwaliteiten. Als we daar vanuit kunnen gaan en dat verder kunnen uitbouwen dan krijgen we vanzelf een succesvol bedrijf, is onze gedachte. Van Veghel Industrial Packaging is sinds 2016 Ambassadeur Brabants Besten. Als familiebedrijf zijn wij trots op deze titel. Wij willen het beste uit de mens halen, net zoals we dit ook proberen te doen bij onze eigen kinderen, familie en vrienden.

 

 Sociale werkplaatsen

Zeker de laatste jaren zijn er altijd mogelijkheden voor mensen met een beperking om een start bij ons te maken. We hebben veel geïnvesteerd in sociale werkplaatsen en daar plukken we nu de vruchten van. Zowel twee sociale werkplaatsen als  gevangenissen, zijn voor ons aan het werk. We zijn blij dat we mogelijkheden gecreëerd hebben om mensen met een geestelijke en/of lichamelijke beperking toch de voldoening te geven om met onze materialen te werken. Dat geeft mij als ondernemer een goed en voldaan gevoel en dat wil ik voort te zetten.

 

Lange historie

Van Veghel is al bijna 60 jaar actief op het gebied van verpakkingen en verpakkingsmaterialen. Op 1 mei 1960 werd het bedrijf gestart door Jan van Veghel sr. Door de jaren heen zijn we gestaag gegroeid naar bijna 25 medewerkers op onze locatie in Eindhoven. We hebben dus een aardige historie opgebouwd in verpakkingsoplossingen. Met nieuwe complexe ontwikkelingen is er steeds meer mogelijk met verschillende materialen. Veel klanten in en rond Eindhoven weten ons te vinden als er verpakkingsproblemen zijn. Het is belangrijk om je flexibel op te stellen, omdat verpakkingen vaak op het laatste moment nodig zijn, dus dat vraagt om snel te schakelen.